Dolar 19,4946
Euro 21,5027
Altın 1.277,54
BİST 4.413,12
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 27°C
Az Bulutlu
Bursa
27°C
Az Bulutlu
Çar 25°C
Per 24°C
Cum 24°C
Cts 25°C

Eğitim-İş Kitap Kafe’de

Eğitim-İş Yenişehir Temsilciliği, 8 Mart Dünya Kadınlar gününü Kitap Kafe’de kutladı. Başkan Yağmur Yıldız’ın çağrısıyla bir araya gelen üyeler, hem 8 Mart Dünya Kadınlar gününü konuştular hem de samimi bir ortamda sohbet edip müzik dinlediler.

Eğitim-İş Kitap Kafe’de
Mart 15, 2011 11:54 pm
A+
A-

Eğitim-İş Yenişehir Temsilciliği, 8 Mart Dünya Kadınlar gününü Kitap Kafe’de kutladı.  Başkan Yağmur Yıldız’ın çağrısıyla bir araya gelen üyeler, hem 8 Mart Dünya Kadınlar gününü konuştular hem de samimi bir ortamda sohbet edip müzik dinlediler.

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar bir arada kalan ve birlikte olmanın tadını çıkaran Eğitim-İş üyelerinin sayıları geçenin her saatinde farklılaştı. Geç saatlerde bile olsa onlara, emekli olmuş sendika üyelerinin de katıldı.

Sendika Başkanı Yağmur Yıldız, konuşmadı. Gecenin önemini anlatmaya çalışmadı ama herkes birlikte olmanın nedenini ve önemini biliyordu ve bu birlikteliğin tadını çıkardı.

Yenisehir.com
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.