Dolar 32,3783
Euro 34,7616
Altın 2.409,38
BİST 10.111,71
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 16°C
Az Bulutlu
Bursa
16°C
Az Bulutlu
Çar 18°C
Per 21°C
Cum 16°C
Cts 16°C

DARISI YENİŞEHİR’İN BAŞINA

DARISI YENİŞEHİR’İN BAŞINA
29 Temmuz 2012 02:15
A+
A-

Yenişehir Belediye Başkanı Bülent Hamdi Cingil’in hayvan sevgisi gözlerimizi yaşarttı. Darısı Yenişehir’in başına.
Bir dönem sokaklarda iğneyle vurulmuş sokak köpeklerine sık sık rastladığımız Yenişehir’in Belediye Başkanı Bülent Hamdi Cingil Osmangazi Belediyesi’ne ait modern hayvan barınağını gezdi.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın davetiyle Bursa’ya giden Yenişehir Belediye Başkanı Bülent Hamdi Cingil ve 20 otistik çocuk Osmangazi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi’ni ziyaret etti.

Mustafa Dündar, Bülent Hamdi Cingil’e Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi’ni gezdirirken, atların bulunduğu ahırları dolaşan başkanlar midilli atlarının yanında hatıra fotoğrafı çektirmeyi eksik etmedi. Ziyaret sırasında Cingil’in hayvan sevgisi dikkatleri çekti. Bu haber Yenişehir’de hayvan barınağı adı altında göstermelik kurulan derme çatma kulübeyi gözler önüne getirdi.

“BÜYÜK BAŞKAN CİNGİL” GÖZLERİNE İNANAMADI

Doğal yaşam merkezinin Avrupa standartlarında olduğunu dile getiren Hamdi Cingil “Burası gerçekten gezip görülmesi ve örnek alınması gerek bir yer. Burada hayvanların ne kadar iyi bir durumda olduğunu görüyoruz, Yenişehir’de yardıma muhtaç veya kaza geçirip yaralanan hayvanları buraya gönderiyoruz ve tedavilerinin en iyi şekilde gerçekleştiğine eminiz” diye konuştu. Cingil’in bu sözleri bir anlamda itiraf niteliği taşıyordu çünkü Yenişehir Belediyesi’ne ait hayvan barınağı bulunmuyor.

Barınağı büyük hayranlıkla gezen Hamdi Cingil, hayvanlara göz ameliyatı yapıldığını duyunca da bir hayli şaşırdı. Cingil’in bu hayranlığı akıllara bir dönem Yenişehir Belediyesi’nin üzerine kısırlaştırma merkezi yazdığı 5 metrekarelik kulübeyi getirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj gönder
1
Merhaba
Merhaba, size nasıl yardımcı olabiliriz?