Dolar 32,4351
Euro 34,7348
Altın 2.428,82
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 16°C
Az Bulutlu
Bursa
16°C
Az Bulutlu
Çar 18°C
Per 20°C
Cum 17°C
Cts 16°C

“Torba yasa” çiftçilere anlatıldı

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Yenişehir Merkez Müdürü İbrahim Tetik, kamuoyunda ‘torba yasa’ olarak bilinen kanunun tanıtımı amacıyla Yenişehir ziraat Odası ve Muhtarlar Derneği tarafından düzenlenen toplantıda konuştu.

“Torba yasa” çiftçilere anlatıldı
16 Mart 2011 00:05
A+
A-

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Yenişehir Merkez Müdürü İbrahim Tetik, kamuoyunda ‘torba yasa’ olarak bilinen kanunun tanıtımı amacıyla Yenişehir ziraat Odası ve Muhtarlar Derneği tarafından düzenlenen toplantıda konuştu. Ziraat Odası Başkanı Sadi Aktaş ve Muhtarlar Derneği Başkanı Yücel Ok, yeni yasanın çiftçilerimiz tarafından daha iyi anlaşılması için bu tür bir bilgilendirme toplantısı düzenlediklerini söylediler.

Yüzlerce çiftçinin can kulağı ile dinlediği İbrahim tetik,  ‘Torba yasa’ içerisinde yer alan ‘SGK Reformunun Değerlendirilmesi ve Sigorta Primlerindeki Affın SGK Yönünden İncelenmesi’ konusunda bilgi verdi.  İbrahim Tetik, yasanın özellikle borçluları ilgilendiren maddeleri bulunduğunun altını çizdi.

Torba Yasası’nın son derece kapsamlı olduğunu kaydeden SGK Yenişehir Merkez Müdürü İbrahim Tetik; yasanın çiftçiye, esnafa,  çalışana, üniversite öğrencisinden araç sahiplerine toplumun her kesimini ilgilendirdiğini söyledi ve yasanın yürürlüğe girmesinin ardından ilgili dairelere başvurarak düzenlemelerden yararlanılması çağrısında bulundu.

Seminerin son bölümünde soru-cevap şeklinde geçen toplantıda,  esnafların her sorusuna ayrıntılı cevap veren Tetik,  indirim oranlarını örneklerle anlattı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj gönder
1
Merhaba
Merhaba, size nasıl yardımcı olabiliriz?